Marea Britanie Discuta Posibilitatea Trimiterii Tancurilor Challenger 2 in Ucraina

Marea Britanie Discuta Posibilitatea Trimiterii Tancurilor Challenger 2 in Ucraina

Marea Britanie se gandeste sa trimita tancuri Challenger 2 in Ucraine, conform unor informatii care sugereaza faptul ca de cateva saptamani se discuta despre acest lucru, insa deocamdata nu a fost luata o decizie, avand in vedere si efectele pe care o masura de acest gen le-ar putea avea in cazul razboiului.

Marea Britanie discuta despre livrarea a 10 tancuri Challenger 2 armatei ucrainiene, asta desigur separat de toate celelalte echipamente militare pe care guvernul de la Londra le-a livrat pana in momentul de fata, si vorbim despre foarte multe de ultima generatie care ajuta Ucraina sa faca fata atacurilor rusilor.

“Marea Britanie se gândește să aprovizioneze Ucrainei cu tancuri britanice pentru prima dată pentru a lupta împotriva forțelor invadatoare ale Rusiei. Discuțiile au loc „de câteva săptămâni” cu privire la livrarea unui număr de 10 tancuri de luptă principal Challenger 2 al armatei britanice forțelor armate ucrainene, a declarat o sursă occidentală care cunoaște conversațiile.”