Orasul DISTRUS de Rusia, in care Luptele PUTERNICE Nu s-au Oprit

Orasul DISTRUS de Rusia, in care Luptele PUTERNICE Nu s-au Oprit

Rusia ataca in forta un oras care pare sa fie foarte important pentru linia de aparare pe care o are Ucraina pe frontul de sud in momentul de fata, unii dintre cei mai bine pregatiti mercenari Wagner fiind trimisi in Soledar pentru a cuceri orasul, el fiind aproape distrus de catre atacurile lansate pana in acest moment.

Rusia lanseaza constant atacuri foarte puternice in mai multe zone din Ucraina in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa cucereasca mai multe orase care, pana acum, au rezistat eroic in fata numeroaselor bombardamente, si nu numai, insa avand in vedere numarul mare de trupe si tehnica militara trimise, ramane de vazut ce si cat va rezista.

“Soledar „practic distrus”, Rusia desfășoară cei mai mulți mercenari Wagner instruiți din zonă. Serhii Cherevatyi, purtătorul de cuvânt al Comandamentului Militar de Est, a declarat că Soledar, Regiunea Donețk, care a fost mult timp ținta ofensivei Rusiei, este „practic distrusă”.

Potrivit lui Cherevatyi, trupele ruse au încercat recent să găsească o slăbiciune în apărarea Ucrainei. Rusia lansează „atac puternic” asupra lui Soledar, luptele aprige continuă.

După o încercare nereușită de a captura Soledar, trupele ruse și-au schimbat tactica și au început un alt asalt major, a raportat ministrul adjunct al apărării, Hanna Maliar.”