2 SCHIMBARI pentru WhatsApp facute in SECRET in iPhone si Android Acum

2 SCHIMBARI WhatsApp SECRET iPhone Android Acum

WhatsApp face in secret 2 schimbari pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, astfel ca toti cei peste 2 miliarde de oameni care folosesc aplicatia in toata lumea se vor putea bucura de aceste noutati de indata ce ele vor fi disponibile in mod oficial, desi nu se stie cand anume se va intampla acest lucru.

WhatsApp lucreaza in primul rand la o modificare a interfetei prin care ne anunta despre stergerea unui mesaj care a fost trimis de catre o alta persoana, sau pe care l-am trimis noi, aceasta fiind una minora, estetica, dar e bine sa stim ca se lucreaza la aceste noutati in momentul de fata pentru aplicatie.

2 SCHIMBARI WhatsApp SECRET iPhone Android Acum estetic

Separat de aceasta modificare pentru WhatsApp Messenger, este in lucru o alta care vizeaza o noua functionalitate pentru iPhone si Android, ea urmand a ne permite sa scriem mesaje pentru pozele si clipurile video pe care le trimitem catre alte persoane, modificarea fiind anuntata printr-un mesaj special de aplicatie.

2 SCHIMBARI WhatsApp SECRET iPhone Android Acum legende

WhatsApp Messenger face aceasta schimbare pentru ca era oricum nevoie de asa ceva de ceva vreme, si e bine ca intr-un final ajungem in punctul in care totul este disponibil in mod oficial pentru noi, insa ca si in cazul modificarii anterioare, vorbim despre o noutate pentru iPhone si Android pe care nu stim cand o vom vedea.

WhatsApp are in lucru mai multe modificari importante pentru iPhone si Android in momentul de fata, si e bine sa stiti despre existenta lor, insa nu uitati ca toate sunt facute in secret, si sunt testate atent inainte de a fi lansate in mod oficial, deci trebuie sa avem rabdare pentru a le putea utiliza, in final.