Volodimir Zelenski: Batalia pentru Donbas Continua cu Atacuri Majore ale Rusilor

Volodimir Zelenski anunta ca batalia pentru Donbas continua, iar asta deoarece atacurile puternice ale rusilor vizeaza in momentul de fata Bakhmut, Soledar, Kreminna si Svatove, insa armata ucraineana continua sa reziste eroic in ciuda tuturor problemelor.

Volodimir Zelenski vorbeste deasemenea despre curajul soldatilor armatei ucrainiene in fata tuturor atacurilor constante care vizeaza localitatile mentionate anterior, iar asta si pentru ca foarte mult ajutor vine in continuare din partea tarilor NATO.

“Bakhmut și Soledar, Kreminna și Svatove, perspective generale în Donbas pentru săptămânile următoare. Bătălia pentru Donbas continuă.

Și deși invadatorii și-au concentrat acum cele mai mari eforturi asupra Soledar, rezultatul acestei lupte dificile și lungi va fi eliberarea întregului nostru Donbas.

Le mulțumesc tuturor războinicilor noștri care ne apără Bakhmut și dau dovadă de rezistență maximă! Le mulțumesc tuturor războinicilor din Soledar care rezistă unor atacuri noi și și mai dure ale ocupanților!

Este extrem de dificil – aproape că nu au mai rămas ziduri întregi… Datorită rezistenței războinicilor noștri de acolo, în Soledar, am câștigat timp suplimentar și putere suplimentară pentru Ucraina.

Și ce voia să câștige Rusia acolo? Totul este complet distrus, aproape că nu a mai rămas viață. Și mii dintre oamenii lor s-au pierdut: tot pământul de lângă Soledar este acoperit cu cadavrele ocupanților și cu cicatricile loviturilor. Așa arată nebunia.

Mulțumesc tuturor celor care ne ajută țara! Slavă tuturor celor care lucrează pentru victoria ucrainenilor!

Slavă tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Veșnică amintire tuturor celor care au dat viață pentru Ucraina! Glorie Ucrainei!”