SURPRIZA la Survivor, ce a fost Dezvaluit Oficial pentru Fanii din Romania

SURPRIZA Survivor Dezvaluit Oficial Fanii Romania

Survivor, unul dintre cele mai importante show-uri lansate la inceput de an 2023 in Romania, a reusit deja sa adune milioane de urmaritori in toata tara in momentul de fata, iar un mesaj important vine cu o surpriza major pentru multi dintre cei care urmaresc cu nerabdare tot ceea ce se intampla in cadrul sau.

Survivor a fost lider de audienta in Romania inclusiv in cea de-a doua editie, astfel ca in baza datelor publicate, a avut o audienta de 1.917 milioane de persoane cu cea de-a doua difuzare, intr-o usoara scadere in comparatie cu prima editie, dar chiar si asa, diferenta fata de urmatorul show transmis la aceeasi ora a fost aproape dubla.

Survivor este o noua reusita a celor de la PRO TV, iar ei s-au laudat cu ea, pentru ca vorbim despre un show care atrage atentia unui numar extrem de mare de oameni, iar asta inseamna ca ar trebui sa vedem si mai mult continut din cadrul sau in perioada urmatoare, mai ales ca totul se afla abia la inceput acum.

Survivor va continua in weekend cu un noi episod pe care PRO TV il va difuza pentru fanii din toata Romania in cursul zilei de duminica, la ora 20:00, iar asptamana viitoare vor fi difuzate mai multe episoade chiar in mijlocul saptamanii, asa ca vom avea ce sa vedem, si cum evolueaza vedetele favorite in cadrul show-ului.

A fost o săptămână extraordinară de Survivor! Ne revedem în curând cu noi episoade pline de adrenalină! Peste 2 zile ne revedem cu un episod special de Survivor! Duminică, de la ora 20:00, poți afla ce alte surprize mai pune la cale show-ul!