AVERTIZARE a Raiffeisen Bank de ULTIMA ORA Emisa Clientilor din Toata Romania

AVERTIZARE Raiffeisen Bank ULTIMA ORA Emisa Clientilor Toata Romania

Raiffeisen Bank, una dintre principalele banci din Romania cu un numar substantial de clienti in toata tara, a emis o avertizare despre care trebuie sa stie toti clientii in momentul de fata, iar asta pentru ca ea aduce in imediata noastra atentie o serie de masuri care sunt puse in aplicare de catre banca in acest moment.

Raiffeisen Bank le spune clientilor din toata Romania ca in cursul acestei nopti, 13 – 14 ianuarie 2023, va efectua o serie de lucrari de mentenata, fara a explica de ce are nevoie sa puna in aplicare asemenea masuri, dar asta este mai putin important, pentru ca esential este faptul ca ele vor fi aplicate de catre banca acum.

Raiffeisen Bank explica mai jos, in detaliu, care dintre serviciile pe care le ofera vor fi indisponibile in cursul urmatoarelor ore din cauza lucrarilor de mentenanta care sunt programate de catre banca, asa ca e bine sa fiti extrem de atenti la ceea ce spune, deoarece e posibil sa nu aveti acces la bani, sau la administrarea lor.

Raiffeisen Bank ii anunta pe toti clientii din timp pentru a se asigura de faptul ca ei sunt pregatiti in momentul in care aceste lucrari de mentenanta vor incepe, si ca nu vor fi afectati intr-o masura prea mare de schimbarile care urmeaza sa fie puse in aplicare in urma lucrarilor care au fost programate pentru aceasta noapte.

Dragi clienți, În noaptea aceasta (13 – 14 ianuarie 2023), în intervalul orar 00:01 – 5:00, vom derula o acțiune de mentenanță. Astfel, vor fi indisponibile următoarele servicii:  aplicațiile de internet și mobile banking: Raiffeisen Online, Smart Mobile dedicate clienților persoane fizice; aplicația Raiffeisen Smart Market; noul Raiffeisen Online IMM, Smart Business, Raiffeisen Online și Smart Mobile dedicate clienților persoane juridice.

Aprobarea tranzacțiilor e-commerce prin SmartToken; tranzacțiile la bancomatele multifuncționale (MFM). Cardurile de debit și credit emise de Raiffeisen Bank rămân funcționale în tot acest timp.  În intervalul de timp în care aplicația SmartToken nu va fi funcțională, veți putea autoriza plățile online efectuate cu cardul prin parola statică și codul OTP primit prin SMS.