Decizia ENEL Oficiala Confirmata, Masura IMPORTANTA de care sunt Informati Clientii

Decizia ENEL Oficiala Confirmata Masura IMPORTANTA Informati Clientii

ENEL, unul dintre uriasii furnizori de electricitate si gaze naturale pentru milioane de romani din toata tara, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu o masura foarte importanta pe care o pune in aplicare in momentul de fata, mai exact una care are legatura cu esalonarea platii facturilor.

ENEL le spune romanilor din toata tara ca exista posibilitatea de a cere o plata esalonata a facturilor de electricitate, sau chiar de gaze naturale, iar asta pentru ca in cazul in care un client are motive serioase sa nu poata plati integral o factura, poate cere ajutor pentru plata in rate a sumelor care ii sunt impuse.

In baza informatiilor pe care ENEL Romania le-a publicat, pentru esalonarea platii unei facturi, este necesar totusi sa platim in avans 30% din valoarea totala a facturii, iar pentru aceasta trebuie sa trimitem o cerere scrisa la companie, cu dovada achitarii acelei sume, si actele de mai jos, apoi sa asteptam decizia sa.

ENEL Romania explica mai jos si modalitatea prin care pot fi platite online facturile pe care le emite, MyEnel fiind platforma prin care putem face aceasta procedura, la nevoie, asa ca e bine sa stim cum putem sa realizam inclusiv acest lucru, in situatia in care ajungem in imposibilitatea de a plati vreo factura.

Pentru plata eşalonată a facturii de electricitate trebuie să achiţi un avans de 30% din valoarea totală a facturii/lor, apoi să ne transmiţi o cerere scrisă, împreună cu copia dovezii de plată şi copia actului de identitate dacă eşti persoană fizică sau copia CUI dacă eşti persoană juridică.

Acestea ni le poţi transmite rapid din contul MyEnel sau prin formularul de contact online. Facturile la energie electrică și gaze naturale pot fi plătite online prin intermediul partenerului ING, utilizând un card VISA sau Mastercard de la orice bancă din România sau străinătate.