Beneficiul DIGI Romania IMPORTANT despre care NU Stiu Multi Clienti Romani

Beneficiul DIGI Romania IMPORTANT NU Stiu Multi Clienti Romani

DIGI Romania, cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii din tara noastra, le vorbeste clientilor despre un beneficiu foarte important pe care il pune la dispozitie, dar este unul despre care foarte multi dintre ei nici macar nu stiu, chiar daca vorbim despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre foarte multa lume.

DIGI Romania le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a afla despre tarifele pentru parcare din principalele orase din Romania, o sectiune speciala de pe website-ul sau fiind creata pentru a oferi informatii detaliate cu privire la acest lucru, ca un beneficiu pentru a sti in avans unde putem parca, si cat costa.

DIGI Romania detaliaza in acea sectiune de pe website toate localitatile importante din Romania care permit plata parcarii prin SMS, impreuna cu zonele in care aceasta este posibila, dar si pretul pe care trebuie sa il achite clientii pentru parcare pe ora, sau pe zi, asa ca stiti in avans ceea ce se intampla.

DIGI Romania este, daca nu ma insel, singurul operator de telecomunicatii din Romania care are pe website-ul sau o pagina dedicata in care ofera informatii cu privire la plata parcarii prin SMS, chiar daca serviciul in sine ar trebui sa fie disponibil fara probleme in orice retea de telecomunicatii din tara noastra, din moment ce e vorba de primirea de SMS-uri.

Cu Digi Mobil ești mereu conectat la avantaje! Plătești prin SMS locul de parcare, chiar înainte de a ajunge la destinație, iar tot ce rămâne de făcut este să te bucuri de ceea ce contează pentru tine.

Asigură-te că primești codul de control. Dacă nu l-ai primit, comanda nu este considerată validă. Motivele pentru care nu ai primit SMS-ul de confirmare a plății ar putea fi: ai tastat un cod de comandă greșit; nu mai ai memorie pentru primirea mesajelor noi; mesajul nu a ajuns în serverul de comandă (congestionare, căderi, etc.); nu ai semnal la telefon.