PREMIERA Netflix care a Luat prin Surprindere MILIOANE de Oameni din Lume

PREMIERA Netflix Luat Surprindere MILIOANE Oameni Lume

Netflix, platforma de streaming video la cerere cu cel mai mare numar de utilizatori din intreaga lume, peste 200 de milioane, a anuntat in mod oficial o premiera cu care a surprins milioane de oameni, iar asta pentru ca incepand cu anul 2023 va transmite evenimente in direct, o decizie foarte interesanta, in final.

Netflix a anuntat ca editia 29 a Screen Actors Guild Awars va fi transmisa in data de 26 februarie prin intermediul canalului sau de pe YouTube, cel putin conform anuntului companiei, insa poate ca va exista o transmisiune inclusiv prin intermediul platformei de streaming video la cerere, dar acest lucru nu e sigur.

Netflix nu se limiteaza doar la atat, totusi, iar asta pentru ca in data de 3 martie compania va transmite live inclusiv un show de stand-up al lui Chris Rock, deci vorbim despre o dorinta tot mai mare de a transmite evenimente de acest gen pentru a atrage si mai multi utilizatori care sa plateasca pentru abonamente.

Netflix cauta sa ofere cat mai multe noutati pentru abonatii care platesc in mod regulat pentru abonamente in cadrul platformei sale, iar ceea ce vedem cu aceasta decizie de transmisiune a evenimentelor live este o surpriza interesanta, insa ramane de vazut cat de multe vom vedea in viitor, pentru ca nu sunt tocmai ieftine de licentiat.

“Premiile SAG sunt îndrăgite de comunitatea creativă și de spectatori deopotrivă, iar acum și mai mulți fani din întreaga lume vor putea sărbători acești actori talentați. După cum am spus de mult timp, operăm într-o industrie extrem de competitivă, în care oamenii au multe opțiuni de divertisment diferite – de la TV liniar la streaming, YouTube la TikTok și jocuri la rețelele sociale.

Modelele economice care sunt construite în jurul [sporturilor în direct] sunt construite în jurul economiei televiziunii cu plată, care sunt diferite de streaming-ul.”