Survivor: Imaginile de ULTIMA ORA Dezvaluite Fanilor din Toata Romania

Survivor Imaginile ULTIMA ORA Dezvaluite Fanilor Toata Romania

Survivor a dezvaluit pentru milioanele de fani din toata Romania o serie de imagini de ultima ora care ne arata cateva dintre secretele care se ascund in show-ul la care participa unele dintre cele mai cunoscute vedete din Romania, si nu numai, ele fiind preluate din episodul special care va fi difuzat in aceasta seara.

Survivor a anuntat inca de zilele trecute ca intentioneaza sa transmita in aceasta seara un episod special al show-ului de televiziune, iar mai jos puteti vedea primele imagini din cadrul acestuia, asteptarile fiind extrem de mari, pentru ca a trecut ceva vreme de la difuzarea ultimelor imagini din cadrul show-ului romanesc.

Survivor ne arata mai jos cateva dintre imaginile “iconice” din cadrul emisiunii care va fi transmisa in aceasta seara la ora 20:00, si puteti vedea unii dintre participantii vostri favoriti care se infrunta pentru marele premiu pe care cei de la PRO TV l-au pus la bataie cu ajutorul Vodafone, sponsorul principal al intregului show.

Survivor dezvaluie atat imagini din cadrul probei care a avut loc recent, si care va fi transmisa in totalitate diseara, dar si din cadrul consiliului in urma caruia unul dintre participanti a fost trimis acasa, asa ca ne vom lua la revedere de la una dintre persoanele care ne-a surprins cu rolul pe care l-a jucat in competitie.

Așteptarea a luat sfârșit! Episodul special de Survivor este gata de vizionat. Când ? Astăzi, de la 20:00 la PRO TV și pe VOYO. Națiune Survivor. Astăzi v-am pregătit un super episod special, pe care nu trebuie să-l ratezi! Ești curios ce o să se întâmple astăzi?