Anuntul NATO cu Decizia pentru Ucraina care a Surprins Toata Lumea

Anuntul NATO cu Decizia pentru Ucraina care a Surprins Toata Lumea

NATO a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o cu privire la razboiul din Ucraina, si este una care a surprins foarte multa lume, iar asta pentru ca dupa aproape 1 an de razboi, se pare ca si mai multe arme grele vor ajunge in Ucraina pentru a ajuta tara sa faca fata atacurilor constante ale rusilor.

NATO, prin vocea secretarului general Jens Stoltenberg, spune ca razboiul a ajuns intr-o faza extrem de importanta in momentul de fata, si conteaza extrem de mult ajutorul pe care il primeste Ucraina pentru a putea tine piept rusilor si a nu risca sa piarda in urmatoarele luni acest razboi extrem de sangeros.

“Recentele angajamente pentru echipamente grele de război sunt importante — și mă aștept la mai multe în viitorul apropiat. Suntem într-o fază decisivă a războiului. Prin urmare, este important să oferim Ucrainei armele de care are nevoie pentru a câștiga.

Vladimir Putin a supraestimat puterea propriilor sale forțe armate. Le vedem greșelile, lipsa de moral, problemele de conducere, echipamentul slab.”