Masurile CEC Bank de IMPORTANTA Mare, Schimbari pentru Clientii Romani

Masurile CEC Bank IMPORTANTA Mare Schimbari Clientii Romani

CEC Bank, una dintre cele mai mari, mai vechi, si mai importante banci din Romania, ii anunta in mod oficial pe clientii sai din toata tara in legatura cu masurile pe care le-a luat pentru ei chiar la inceput de an 2023, iar asta pentru ca a implementat schimbari bune care vin ca vesti grozave pentru toti clientii.

CEC Bank a luat decizia de a implementa pentru clientii din toata Romania posibilitatea ca in cazul platilor in LEI, dupa introducerea IBAN-ului sa fie afisat numele real al beneficiarului in interfata de plati, ceea ce ar trebui sa elimine eventualele greseli legate de trimiterea banilor catre un beneficiare incorect.

Conform informatiilor pe care cei de la CEC Bank le-au publicat, puteti vedea ca numai bancile care sunt incluse in proiectul Transfond pot transmite informatii de acest gen pentru ca noi sa avem siguranta ca banii sunt trimisi acolo unde trebuie, astfel ca trebuie sa fim foarte atenti in momentul in care introducem IBAN-ul pentru o plata.

CEC Bank a reparat deasemenea si alte probleme minore care au existat in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, iar daca sunteti interesati sa o folositi, atunci o puteti descarca in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, fiind indicat sa o instalati exclusiv prin intermediul acestora acum.

De acum înainte, pentru plăți în lei, după introducerea IBAN-ului veți vedea numele real al beneficiarului. Facilitate disponibilă pentru IBAN-urile băncilor participante la proiect în parteneriat cu Transfond. Remedieri minore.