Noi Vehicule Militare Puternice Trimise de SUA in Ucraina in Plin Razboi

Noi Vehicule Militare Puternice Trimise SUA Ucraina Plin Razboi

SUA se pregateste sa anunte un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, iar de aceasta data vorbim despre vehicule militare blindate puternice care vor ajunge in tara, separat de cele Bradley pe care administratia Biden le-a trimis deja, altele urmand a face parte din acest pachet nou pregatit acum.

Separat de vehiculele militare Bradley, SUA va trimite in Ucraina inclusiv vehicule blindate Stryker, ele fiind folosite de catre armata SUA de peste 20 de ani in diverse misiuni, deci nu sunt tocmai noi, dar chiar si asa, vor fi de foarte mare ajutor armatei ucrainiene, care oricum lupta cu tehnica militara mult mai veche.

“SUA ar putea trimite Ucrainei vehicule blindate Stryker în următorul pachet de ajutor. Administrația Biden cântărește trimiterea de vehicule blindate Stryker într-un viitor pachet de ajutor militar în Ucraina, așteptat vineri, au declarat persoane familiare cu chestiunea pentru Bloomberg.

SUA anunță un ajutor militar de 2,5 miliarde de dolari pentru Ucraina. Se pare că SUA finalizează un pachet de ajutor militar de 2,5 miliarde de dolari pentru Ucraina, inclusiv vehicule de luptă Stryker și mai multe vehicule de luptă ale infanteriei Bradley, a raportat CNN, citând doi oficiali americani nedezvăluiți.”