AVERTIZARILE BANCA Transilvania pentru Clientii Romani, ce ne aduce in Atentie

AVERTIZARILE BANCA Transilvania Clientii Romani aduce Atentie

BANCA Transilvania, cea mai mare din Romania si in Europa de Est, are o serie de avertizari extrem de importante pe care le aduce in imediata atentie a clientilor din Romania, iar asta pentru ca vorbeste in mod oficial despre doua tipuri de fraude care pot lasa foarte multi romani fara bani, chiar si in aceasta perioada.

BANCA Transilvania vorbeste in primul rand despre “metoda accidentul”, cea prin care o persoana este sunata si instiintata in legatura cu faptul ca o persoana apropiat a fost implicata intr-un accident, si se cer bani pentru o operatie, sau orice alt ceva, insa totul este nimic mai mult decat o inselatorie.

In atentia clientilor BANCA Transilvania este adusa si metoda privind mostenirile false, iar asta pentru ca in cazul acestora ni se cer bani, sau date personale pentru a intra in posesia presupusei mosteniri, dar desigur ca totul este nimic mai mult decat inselatorie, dar exista persoane care pofi totusi usor pacalite.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricine vrea sa fie cat mai bine protejat cand vine vorba despre aceste tipuri de fraude, astfel ca este important sa fim informati in legatura cu problemele de acest gen pentru a sti ca trebuie sa ne ferim de ele.

Un telefon de la un necunoscut care dă o veste proastă despre cineva din familie, dar are și soluție contra cost, este înșelătorie, de cele mai multe ori. Anumiți fraudatori, pretinzând o calitate oficială, iau legătură telefonic cu persoane alese la întâmplare și pretind bani pentru soluționarea unei situații grave (spitalizare, de exemplu) – de obicei, un accident de circulație închipuit – în care este implicată o persoană apropiată persoanei la care sună.

Un e-mail de la un necunoscut prin care te anunță că un prieten sau cineva din familie te face bogat peste noapte printr-o moștenire este o altă metodă de înșelătorie. Pentru că în mod sigur va solicită datele personale sau plata unei taxe pentru transferul banilor căzuți din cer.