Recompensele Orange care sunt Oferite GRATUIT Clientilor chiar Acum

Recompensele Orange Oferite GRATUIT Clientilor Acum

Orange ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu recompensele importante pe care a decis sa le acorde in mod gratuit tuturor celor care sunt cu adevarat interesati de ele, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de beneficii care pot fi primite doar de catre cei care au abonamente, sau cartele prepay, de la operator.

Orange le vorbeste clientilor din toata Romania despre premiile din cadrul Pinata Party, acestea fiind compuse dintr-o serie de benefici speciale cand vine vorba despre utilizarea retelei sale de telecomunicatii mobile, si puteti vedea mai jos o parte din ceea ce ne este dat de catre operator acum fara bani.

Cei de la Orange Romania le ofera clientilor internet, minute si SMS-uri gratuite, fie nelimitat, fie in anumite cantitati, dar numai cei care instaleaza aplicatia pentru telefoane, si aleg sa participe in promotia pentru Pinata Party, pot sa profite de aceasta campanie, si doar pentru o perioada limitata de timp.

Orange Romania are aceasta promotie deschisa oricaror clienti care au cartele prepay cu optiuni active, dar numai de la o anumita valoare in sus, astfel ca daca va aflati in aceasta sitautie, veti putea profita chiar acum de aceasta promotie extrem de interesanta, atat timp cat ea mai este disponibila oficial pentr unoi.

Acum poti revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: telefoane sau caști wireless Samsung și baterii externe Hama.

Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.