5 SCHIMBARI Importante in WhatsApp Anuntate Oficial pentru Telefoane

5 SCHIMBARI Importante WhatsApp Anuntate Oficial Telefoane

WhatsApp are 5 schimbari foarte importante anunte oficial pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, reteaua de mesagerie cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar avand parte de imbunatatiri care aduc functionalitati care sunt oferite de ceva vreme inclusiv de catre alte platforme concurente pentru oameni.

WhatsApp vorbeste mai jos despre posibilitatea de a folosi conversatiile pentru a salva diverse informatii importante, chiar daca generam o conversatie cu noi, insa si posibilitatea de a cauta printre conversatiile noastre inclusiv dupa o anumita data, pentru a descoperi mesaje mai vechi din cadrul lor.

Daca nu mai vreti sa le aratati oamenilor cand sunteti online in WhatsApp Messenger, ei bine exista o optiune si pentru asta in meniul de setari, iar daca obisnuiti sa partajati multe poze, clipuri video, sau documente, atunci acum exista pe iPhone inclusiv un sistem drag & drop din alte aplicatii deschise in telefoane.

WhatsApp Messenger a lansat in sfarsit inclusiv sistemul care permite anularea stergerii unui mesaj, doar pentru conversatiile noastre, care a fost sters din greseala, astfel ca putem sa-l recuperam rapid, functia fiind ceruta de catre foarte multa lume, de foarte multa vreme, si e bine ca intr-un final este oferit tot.

Acum puteți crea un chat cu dvs. pentru mementouri convenabile și luare de note sincronizate pe dispozitive. Atingeți „Chat nou” și alegeți „Mesajați-vă singur” pentru a începe. „Căutare după dată” este acum acceptată din cadrul căutării prin chat. Atingeți „Căutare” din informațiile de contact sau grup și selectați pictograma „calendar” pentru a comuta la selectorul de date.

Acum puteți controla cine poate vedea când sunteți online. Accesați Setări > Confidențialitate și selectați „Ultima văzut și online”. Acum puteți folosi drag & drop pentru a partaja imagini, videoclipuri și documente din alte aplicații (de exemplu, Safari, Fotografii, Fișiere) în chat-urile WhatsApp. Puteți anula „Ștergerea pentru mine” pentru câteva secunde. Aceste funcții vor fi lansate în săptămânile următoare. Vă mulțumim că folosiți WhatsApp!