ATENTIONARE Serioasa a OMS care Ingrijoreaza Oameni din Toata Lumea

ATENTIONARE Serioasa OMS Ingrijoreaza Oameni Toata Lumea

OMS a emis in mod oficial o atentionare extrem de serioasa care genereaza multa ingrijorare in toata lumea in momentul de fata, iar asta pentru ca aduce in atentia foarte multor oameni faptul ca nu ar trebui sa subestimeze varianta Omicron a Coronavirus, iar asta deoarece ea inca este foarte periculoasa, din pacate, si poate genera probleme mari de sanatate.

OMS ne spune, prin vocea directorului Maria Van Kerkhove, ca in ciuda a tot ceea ce “aud” oamenii in aceasta perioada, varianta Omicron a Coronavirus inca este pericolasa, si poate genera cazuri severe de boala, decese, si desigur ca poate in continuare sa se modifice pentru ca subvariante si mai periculoase, sau variante noi, sa apara.

OMS ne cere in continuare sa facem tot ceea ce putem pentru a evita o posibila infectare in aceasta perioada, iar asta pentru ca nimeni nu stie cum ar putea evolua boala, Coronavirus fiind in continuare imprevizibil, chiar daca autoritatile sunt convinse ca varianta Omicron genereaza forme usoare de boala, nu se intampla intotdeauna acest lucru.

OMS le recomanda in continuare oamenilor sa se vaccineze, si sa poarte masca in spatiile interioare aglomerate, iar asta pentru ca varianta Omicron, impreuna cu toate subvariantele sale, este extrem de contagioasa, si poate genera oricand forme serioase de boala care ar putea necesita inclusiv tratare in spital, asa ca e bine sa va protejati.

“Fiecare variantă a virusului #COVID19, inclusiv Omicron, este periculoasă și poate provoca: boli severe, deces, alte mutații ale virusului și periclitează eficacitatea instrumentelor pe care le avem pentru a-l combate. „Te rog, fă tot ce poți pentru a evita infecția””.