SECRETUL Survivor care a Surprins Foarte Multi Fani ai Vedetelor

SECRETUL Survivor Surprins Foarte Multi Fani Vedetelor

Survivor, cel mai important reality show al momentului, este si unul dintre care ascunde si foarte multe secrete, in special cand vine vorba despre vedetele care sunt prezente in cadrul emisiunilor saptamanale, iar un secret foarte mare a fost dezvaluit chiar de catre cei de la PRO TV in momentul de fata.

Survivor are dezvaluit in mod oficial un secret care ne spune cat de multe accidentari au loc in cadrul provocarilor din joc, sau in afara lor, conform celor de la PRO TV, pana la 20 de interventii medicale pot avea loc intr-un sezon al show-ului, ceva ce totusi n-ar trebui sa surprinda din vreun punct de vedere acum.

Survivor este un reality show care se desfasoara in natura, iar in cadrul sau participa oameni obisnuiti, fie ca este vorba despre vedete cunoscute, sau oameni care nu au faima celor impotriva carora concureaza, insa toti se pot accidenta in cadrul provocarilor care au fost gandite de catre cei de la PRO TV, iar numarul este destul de mare.

Survivor s-a incheiat saptamana aceasta, fara vreun episod special anuntat de catre cei de la PRO TV, insa saptamana viitoare lupta intre concurenti va reincepe, luni de la ora 20:30 fiind programat urmatorul episod, si ar trebui sa fie unul foarte interesant, mai ales ca sunt pregatite noi premii pentru concurenti.

Fiind cel mai dur reality show din România, accidentările se pot întâmpla destul de des pe traseu. Știai totuși lucrul acesta ? Un nou joc, o nouă recompensă oferită de Vodafone Romania.

De această dată, tribul câștigător se bucură de un kit de pescuit. Cu siguranță această recompensă le va potoli foamea supraviețuitorilor  Săptămâna viitoare începe iar nebunia Survivor!! Noi jocuri, strategii și provocări. Doar la PRO TV și pe VOYO.