Anunt al ENGIE foarte IMPORTANT pentru Clienti, ce Transmite Oficial Romanilor

Anunt ENGIE IMPORTANT Clienti Transmite Oficial Romanilor

ENGIE, companie de ale carei servicii de livrare a gazelor naturale si electricitatii depind un numar mare de romani din toata tara, a publicat un anunt oficial foarte important pe care nu trebuie sa il ignore niciun roman in momentul de fata, iar asta pentru ca daca beneficiati de energie de la companie, e necesar sa stiti ce ni se spune.

ENGIE vorbeste mai jos despre documentele care sunt obligatorii in momentul in care se face o revizie tehnica obligatorie pentru locul nostru de consum, ea fiind necesara pentru completarea acestei proceduri, mai ales ca este o obligatie legala pentru companiile de energie sa verifice instalatiile clientilor in care se livreaza gaze naturale.

Puteti vedea mai jos ceea ce spune ENGIE Romania ca este necesar pentru ca intreaga procedura, informatii suplimentare fiind oferite inclusiv pe website-ul companiei, asa ca puteti sa aflati in avans tot ceea ce trebuie sa stiti inainte de a trece printr-o procedura de acest gen, indiferent cine o realizeaza pentru voi.

ENGIE Romania nu e singura companie de energie din Romania care este obligata sa verifice echipamentele in baza carora se furnizeaza gazele naturale, sau sa primasca documente de la clienti care sa certifice faptul ca o alta companie le-a realizat, iar consumul se realizeaza in deplina siguranta acum.

Este important să fii pregătit la momentul vizitei prestării serviciului de verificare sau revizie. Pentru realizarea serviciilor tehnice obligatorii, conform Ordinului nr. 179 din 2015, sunt necesare câteva documente: Documentația tehnică ce a stat la baza realizării instalației tale de gaze naturale. În cazul în care nu o mai găsești, poți cere un duplicat fie de la operatorul de distrubuție, fie de la operatorul economic care a realizat instalația.

Documentația care dovedește curățarea și verificarea coșurilor și canalelor de evacuare a gazelor de ardere, cu cel mult 6 luni înainte de data efectuării serviciului. Documentația care dovedește ultima verificare tehnică periodică a aparatelor consumatoare de gaz. Notificare primită de la furnizorul tău de energie.