Anunt al MOL pentru Romani, ce da GRATUIT in Benzinariile din Tara

Anunt MOL Romani GRATUIT Benzinariile Tara

MOL, companie care detine unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania in momentul de fata, ii anunta pe romanii care ajung in toate locatiile sale din tara despre ceea ce da gratuit pentru oricine este interesat sa profite de o promotie speciala care este in plina derulare, cu detalii principale mai jos.

MOL explica mai jos faptul ca daca alimentam din benzinariile sale in momentul defata, folosim aplicatia sa pentru iPhone si Android, si ne inscriem in campania care este acum in derulare, avem sansa de a castiga o masina Mcercedes-Benz GLA 180, dar si alte premii care sunt oferite in momentul de fata.

In fiecare saptamana are loc o extragere pentru carduri de carburant in valoare de 5.000 de LEI fiecare, MOL Romania spunand ca trebuie sa facem achizitii de minim 150 de LEI in oricare dintre benzinariile sale pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite, si e important sa stiti asta.

MOL Romania deruleaza aceasta campanie pentru oricare dintre clientii din toata Romania, asa ca daca vreti sa participati, e bine sa tineti minte de conditiile de participare, mai ales ca premiile sunt limitate, iar perioada de participare este deasemenea limitata, asa ca nu uitati acest lucru daca vreti sa participati.

Dă-ți șansa să câștigi cele mai tari premii ale iernii! Alimentează cu #MOL #EVO sau MOL #EVOPlus, folosește #MultiBonus și înscrie-te în concurs prin #MOLGo. Descarcă aplicația din Google Play sau App Store și intră în cursa pentru 1 x Mercedes-Benz GLA 180!

Ai acces în permanență la beneficiile MultiBonus prin utilizarea cardului tău de loialitate virtual, direct în aplicația MOL Go. Acumulezi puncte de loialitate la fiecare tranzacție, pe care le poți utiliza apoi pentru achiziționarea de produse din magazinele stațiilor MOL și beneficiezi de oferte și reduceri exclusive.