Clientilor Kaufland li se Ofera GRATUIT in Magazine un Bonus Special la Cumparaturi

Clientilor Kaufland Ofera GRATUIT Magazine Bonus Special Cumparaturi

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cele mai mari din Romania cu un numar mare de magazine in toata tara, a anuntat in mod oficial faptul ca le ofera romanilor in mod gratuit reduceri suplimentare la achizitii, dar si carduri cadou in valoare de 800 de LEI ca parte a unei campanii speciale acum.

Kaufland vorbeste pe website-ul sau despre aceasta campanie speciala care este disponibila in momentul de fata in Romania, astfel ca e bine sa va uitati cu atentie la ofertele care sunt listate de catre lantul de hypermarket-uri, iar asta pentru ca exista multe de care putem sa profitam chiar in acest moment.

Mai jos cei de la Kaufland Romania vorbesc despre campania speciala numita Retetele de Economisire, si despre o extra reducere de 10% pentru minim 3 produse cumparate, daca fac parte din aceasta campanie, plus un premiu in valoare de 800 de LEI  pe care oricare dintre romani il pot castiga chiar acum.

Kaufland Romania stie foarte bine ce vor romanii, astfel ca e bine sa va uitati cu atentie la website-ul sau in aceasta perioada pentru a fi siguri ca gasiti ofertele cele mai bune inainte ca ele sa dispara, si asta pentru ca exista multe carduri cadou in valoare de 800 de LEI care sunt oferite in mod gratuit acum.

Ai auzit de Rețetele de economisire de la Kaufland ? Cumpără minimum 3 produse diferite din paginile albastre sau cele roșii semnalate în Revista digitală și primești garantat 10% reducere la acestea. Poți câștiga și un premiu în valoare de 800 de lei dacă înscrii pe site bonul respectiv.

Eticheta galbenă, cu peste 3500 de produse la cel mai bun preț. Kaufland Card, cu numeroase oferte personalizate. Promoții săptămânale la peste 100 de produse, Îți sunt rețete de economisire bine cunoscute.