Notificarea Vodafone pentru Clientii din Romania, ce se Intampla in Ianuarie

Notificarea Vodafone Clientii Romania Intampla Ianuarie

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din toata Romania, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce se intampla in cursul lunii ianuarie, si vorbim despre Australian Open, care poate fi urmarit inclusiv prin intermediul abonamentelor de televiziune ale companiei.

Vodafone vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania care aleg sa activeze un abonament de televiziune care transmite canale 4K, vor avea posibilitatea de a urmari Australian Open prin intermediul Eurosport 1 si 2, sau Eurosport 4K, pana in data de 29 ianuarie, cand se termina competitia.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Vodafone Romania ne cer sa activam o optiunea speciala pentru a avea posibilitatea de a vedea Eurosport 4K in momentul de fata, astfel ca e bine sa profitati de ocazie si sa urmariti Australian Open la calitate ridicata, deoarece competitia e transmisa pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone Romania nu este singurul grup de telecomunicatii din Romania care transmite in format 4K Australian Open, cei de la DIGI RCS & RDS facand fix acelasi lucru, asa ca este bine sa va uitati cu atentie la toate promotiile disponibile pentru a profita de tot ceea ce va doriti pentru a vedea ce este oferit oficial.

Primul Turneu de Mare Șlem al anului este aici! Australian Open se vede în detalii uimitoare pe Eurosport 4K, dar și pe Eurosport 1 și 2, în grila Vodafone TV. Urmărește Live transmisiunea din Melbourne, în perioada 16 -29 ianuarie 2023!