Survivor: Vestile de ULTIM MOMENT cu Schimbari pentru Faimosi si Razboinici

Survivor Vestile ULTIM MOMENT Schimbari Faimosi Razboinici

Survivor, cel mai popular reality show al momentului in Romania, revine de astazi pe micile ecrane, iar un anunt de ultim moment ne dezvaluie si unele dintre surprizele care au fost pregatite pentru noi de catre cei de la PRO TV in cadrul episodului care va fi difuzat in aceasta seara pentru fanii din toata lumea.

Survivor are pregatita o noua provocare pentru Faimosi si Razboinici, iar mai jos aveti cateva imagini cu ceea ce se va intampla diseara, de la ora 20:30, fanii din toata Romania avand ocazia de a vedea care dintre cele doua echipe va castiga provocarea pregatita pentru acest episod, si vedeti ca nu e una usoara.

Pentru aceasta provocare pregatita de catre Survivor Romania sunt oferite provizii, astfel ca echipa care va reusi sa castige, va avea sansa de a manca mai bine, daca e vorba de mancare, sau de a isi gati, sau prinde, mancarea, indiferent de situatie, vorbim despre un bonus oferit pentru toti jucatorii acum.

Survivor Romania incepe astazi la ora 20:30 pe PRO TV, insa va continua si maine, sau mirecuri, iar asta pentru ca saptamana aceasta vor fi difuzate 3 episoade pentru fanii din tara, Faimosii si Razboinicii duelandu-se pentru a castiga premiile care sunt oferite, si exista foarte multe, separat de premiul cel mare.

Faimoșii și Războinicii, pregătiți de o nouă săptămână la Survivor România! Este vremea Jocului pentru Provizii! Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA! Un nou traseu este gata să fie descoperit de către supraviețuitori! Doar un trib va câștiga proviziile! Survivor – Luptă până la capăt. Astăzi, de la 20:30!