Actiunile E.ON pentru Clienti, ce este IMPORTANT sa Stie si sa Faca Romanii

Actiunile E.ON Clienti IMPORTANT Stie Faca Romanii

E.ON, companie cu un numar foarte mare de clienti care se bazeaza pe serviciile sale de electricitate si gaze naturale, le transmite tuturor informatii cu privire la actiunile pe care le ia pentru ei, si este important ca toti oamenii sa stie despre ele, si sa faca ceea ce li se recomanda de catre furnizor acum.

E.ON spune ca o data la 3 luni de zile face verificari ale consumului pe care il inregistreaza clientii din Romania in locatiile in care beneficiaza de servicii, acest lucru fiind obligatoriu pentru companie, iar daca exista diferente intre consumul declarat, sau conventia de consum, si consumul real, se emite factura de regularizare.

Exista posibilitatea de a evota facturi de regularizare cu diferente de plata daca trimiteti la E.ON Romania si indexul autocitit in fiecare luna, iar asta pentru ca in final vom avea o imagine cat mai reala a consumului inregistrat de catre noi, iar facturile lunare nu ne vor mai duce regularizari cu sume in plus de plata.

E.ON Romania explica mai jos o parte din ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu acest proces, insa daca sunteti interesati de mai multe informatii, atunci ar trebui sa intrati pe website-ul companiei pentru a citi detalii in legatura cu felul in care sunt afectate facturile obisnuite, sau de regularizare, de citirile facute pentru noi.

Contorul poate fi citit de către Operatorul de Distribuție, proces numit citire și efectuat obligatoriu la fiecare 3 luni. În urma acestei citiri, indexul este transmis către furnizor, iar acesta din urmă îl folosește pentru calculul facturii. Factura primită după citirea realizată de Operatorul de distribuție se numește regularizare.

Între aceste citiri, e indicat să îți citești și tu contorul, în calitate de consumator, proces numit autocitire. Poți citi și transmite indexul de pe contor lunar către furnizorul tău, prin canalele puse la dispoziție gratuit de acesta, în perioada menționată pe factură.