America Express: Fanii din Romania ULUITI de un Anunt de ULTIM MOMENT!

America Express Fanii Romania ULUITI Anunt ULTIM MOMENT!

America Express este un show extrem de popular in toata Romania, fiind intr-o concurenta acerba cu Survivor pentru atentia romanilor, insa spre deosebire de emisiunea de la PRO TV, a pregatit ceva de care oricare dintre fanii sai se va putea bucura gratuit in perioada urmatoare, daca este interesat de acest lucru.

America Express le ofera fanilor din Romania posibilitatea de a castiga o serie de premii care sunt oferite gratuit in cadrul unei promotii speciale, cel mai mare dintre ele fiind reprezentat de posibilitatea de a merge la urmatoarele filmari care vor fi facute pentru sezonul urmator al emisiunii, indiferent unde vor avea ele loc.

Super Neata este emisiunea la care sunt oferite foarte multe premii pentru romanii carora le place America Express, iar in cadrul lor putem sa aflam si cum putem participa la promotia in cadrul careia putem sa castigam o excursie in urmatoarea locatie in care va fi filmata urmatoarea emisiune, si unde vom putea vedea toata actiunea.

America Express are episoadele filmate de-a lungul multor saptamani, astfel ca daca sunteti cu adevarat dornici sa participati la urmatoarea aventura, atunci e bine sa fiti pregatiti ca, in cazul in care castigati, sa trebuiasca sa stati cateva luni bune departe de casa pentru a participa la filmarile care vor avea loc.

Ești pregătit de concurs? Arată-ne că ești super fan America Express și poți câștiga premii zilnice la Super Neatza, dar și marele premiu! Ce ai de făcut: Urmărește cu atenție fiecare episod de America Express. A doua zi, la Super Neatza afli întrebarea de concurs și te înscrii pe websiteul VizaDeAmerica.

Miza este… ? 1 abonament pe 1 an la AntenaPLAY și 1 rucsac personalizat America Express, și…..marele premiu, la finalul sezonului, mergi cu echipa la filmările următorului sezon.