Notificare ENGIE de ULTIMA ORA care Vizeaza Toti Clientii din Romania

Notificare ENGIE ULTIMA ORA Vizeaza Toti Clientii Romania

ENGIE, furnizor mare de seervicii de gaze naturale si electricitate pentru multi romani in momentul de fata, le transmite tuturor clientilor din Romania o notificare de ultima ora cu privire la ceea ce se intampla astazi in toata tara, ca parte a celebrarii Micii Uniri a Principatelor Romane, si a zilei libere legale.

ENGIE le spune romanilor care dintre locatiile sale din toata tara vor fi deschise pentru a merge si a afla orice fel de informatii am avea nevoie, sau a cere ajutor, iar asta deoarece nu peste tot vom putea face acest lucru, si asta nu e o surpriza prea mare, dupa cum mai mult ca sigur va puteti da seama si singuri.

La fel ca in alti ani, cei de la ENGIE Romania isi limiteaza activitatea doar la insula din Baneasa Shopping City, cand vine vorba despre prezenta fizica a angajatilor sai, insa pe partea de Call Center vorbim despre indisponibilitate, exceptie facand formularele de contact, prin care vom putea cere ajutor, si am putea fi sunati cu raspunsuri.

ENGIE Romania le premite clientilor sa-si acceseze conturile din cadrul platformei MyENGIE in continuare, iar aici vorbim atat despre acces prin intermediul unui calculator, sau a aplicatiei pentru iPhone si Android, ambele fiind disponibile gratuit pentru oricare dintre clientii interesati sa obtina acces acum.

Centre relații clienți: În data de 24 ianuarie 2023 centrele ENGIE de relații clienți sunt închise. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City, care în această zi va funcţiona conform programului obişnuit al centrului comercial. Începând de miercuri, 25 ianuarie, centrele de relaţii clienţi revin la programul obişnuit de lucru.

În data de 24 ianuarie 2023 numărul de Call Center va fi indisponibil. Până atunci poți folosi formularul de contact, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client MyENGIE.