Austria Creste Presiunea in UE, Anuntul Important pentru Romania, Bulgaria si Schengen

Austria Creste Presiunea UE Anuntul Important Romania Bulgaria Schengen

Austria creste presiunea in UE prin vocea cancelarului Karl Nehammer, acesta facand un anunt foarte important cu privire la aderarea Romaniei la Schengen, impreuna cu Bulgaria, iar asta deoarece acum cere noi masuri si fonduri de la Comisia Europeana pentru a fi protejate mai bine granitele cu Turcia, si implicit a reduce migratia.

Austria cere 2 miliarde de euro sub forma de finantare pentru un nou gard care sa protejeze granitele externe ale Uniunii Europene de migrantii din Turcia, si Nehammer vrea sa formeze o coalitie in interiorul Uniunii Europene pentru a pune presiune pe financiarea cu 2 miliarde de euro a acestui gard, impreuna cu tehnica special de supraveghere.

Austria va cere deasemenea la summitul UE pentru migratie din februarie si o schimbare a politicilor privind migrantia, pentru aplicarea unora mai stricte, si mai agresive, totul in ideea de a se reduce cat mai mult numarul migratia spre centurl Europei, iar daca toate aceste masuri vor fi aplicate, atunci aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen ar putea fi grabita.

“”Dorim să sprijinim Bulgaria în protejarea frontierei și mai eficient. Bulgaria nu poate face față singură cu și mai multe controale. Aici este nevoie de Austria, dar și de celelalte state membre UE și Comisia Europeana.” Karl Nehammer a cerut Comisiei Europene să sprijine polițistul de frontieră bulgar cu două miliarde de euro.

El lucrează la o alianță în cadrul UE pentru a împinge Bruxelles-ul să adopte o linie mai strictă în ceea ce privește imigrația. Nehammer dorește să îndemne Comisia să creeze cadrul legal pentru furnizarea de fonduri suplimentare pentru protecția frontierelor la summitul special al UE din februarie, care se va ocupa de problema migrației.”