Explicatia E.ON de ULTIMA ORA cu o Informare IMPORTANTA pentru Romani

Explicatia E.ON ULTIMA ORA Informare IMPORTANTA Romani

E.ON, una dintre companiile cele mai mari de la care romanii cumpara gaze naturale si energie electrica in momentul de fata, a publicat o explicatie de ultima ora cu o informare extrem de importanta despre care trebuie sa stie toti clientii romani, pentru ca ar putea fi pusi in situatia de a avea nevoie de informatiile oferite.

E.ON vorbeste mai jos despre situatia in care o persoana are mai multe locuri de comun, si mai multe facturi emise de catre companie, ea explicand mai jos cum pot fi achitate simultan toate printr-o tranzactie unica, fara a mai fi nevoie sa achitam separat toate facturile care ne-au fost emise de catre companie.

Cei de la E.ON Romania explica aceasta situatie pentru ca mai mult ca sigur exista deja romani care se confrunta cu aceasta problema, astfel ca era nevoie sa ofere unele explicatii mai detaliate cu privire la modul in care putem sa achitam facturile intr-un mod cat mai simplu in momentul de fata, astfel incat sa nu ramanem in urma cu platile.

E.ON Romania explica pe website-ul sau cum pot fi achitate mai usor facturile care ne sunt emise, dar si modalitatile prin care putem face foarte rapid acest lucru in momentul de fata, fie ca este vorba despre platile online, sau cele fizice din magazine, mai multe optiuni fiind disponibile pentru noi chiar acum.

Ba da! Mai multe facturi, mai multe locuri de consum, acum le poți achita simultan, printr-o tranzacție unică. Intră în cont, secțiunea 𝐅𝐚𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢, apasă pe coșul de cumpărături din dreptul fiecărei facturi pe care vrei să o achiți și vezi cum se adaugă toate în coș.

Poți schimba locul de consum și le adaugi și pe acelea. Apoi, cu un click pe coșul de cumpărături, le vezi pe toate laolaltă și le achiți simultan.