Militarii Armatei Romane se Instruiesc in Polonia cu Aliatii NATO

Militarii Armatei Romane se Instruiesc in Polonia cu Aliatii NATO

Militarii Armatei Romane se antreneaza in Polonia cu aliatii NATO in momentul de fata, iar mai jos puteti vedea informatii referitoare la detasamentul de aparare antiaeriana “Sky Guardians”, ei fiind dislocati la baza din Bemowo Piskie de ceva vreme.

Daca pana acum soldatii Armatei Romane s-au antrenat impreuna cu soldatii polonezi, recent au venit si cei britanici pentru a participa la exercitii, iar mai jos aveti mai multe informatii in legatura cu ceea ce se intampla.

Militarii din Detașamentul de Apărare Antiaeriană „Sky Guardians” dislocați în baza de instruire din Bemowo Piskie, Polonia, continuă instruirea. Săptămâna trecută au avut un exercițiu de antrenament în teren de nivel baterie, al doilea de acest tip.

Un element de noutate pentru militarii români a fost constituit de participarea militarilor din contingentul britanic, care au asigurat, în cadrul exercițiului, dronele pe care artileriștii antiaerieni trebuiau să le găsească în cadrul secvenței de cercetare a spațiului aerian.

Începând cu luna octombrie a anului trecut, timp de aproximativ 6 luni, militarii Detașamentului de Apărare Antiaeriană „Sky Guardians”, structură generată de Batalionul 288 Apărare Antiaeriană „Milcov” din Focșani, sunt dislocați în baza de instrucție Bemowo Piskie din Polonia, unde se instruiesc într-un mediu multinațional alături de aliații americani, britanici, croați și polonezi sub coordonarea Comandamentului Forțelor Întrunite „General Ioan-Emanoil Florescu”.