7 Noutati Exclusive ale iPhone 15 Pro Pregatite de catre Apple

7 Noutati Exclusive iPhone 15 Pro Pregatite Apple

iPhone 15 este urmatoarea generatie de telefoane iPhone la care compania Apple lucreaza din greu in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa tina pasul cu concurenta, din anumite puncte de vedere, si sa o depaseasca, din altele, insa nu e usor sa faci acest lucru an, dupa an, dupa cum prea bine stiti.

iPhone 15 si iPhone 15 Pro vor fi lansate in toamna de catre cei de la Apple, insa cele din urma vor avea 7 noutati exclusive care nu se vor regasi in totalitate si in modelele standard, de aici venind si diferenta de pret dintre modele, altceva cu care Apple ne-a obisnuit deja de ceva vreme, asa ca n-ar trebui sa fiti surprinsi.

iPhone 15 Pro ar urma sa aiba la lansare urmatoarele noutati exclusive :

  1. chip A17 Bionic, de ultima generatie, facut folosind un proces de fabricatie de 3nm;
  2. carcasa din titan, similara cu cea folosita in Apple Watch Ultra, inlocuind-o pe cea din otel inoxidabil;
  3. ecrane cu margini mult mai subtiri decat in modelele actuale;
  4. port USB-C in premiera pentru telefoanele iPhone, iar daca acest zvon se adevereste, ar putea fi vorba despre suport pentru USB 3.2, sau Thunderbolt 3;
  5. mai mult RAM decat in modelele anterioare, fiind asteptata includerea a nu mai putin de 8 GB;
  6. butoane fixe, precum cel home din iPhone SE, care ar urma sa aiba vibratoare pentru a genera senzatia apasarii unui buton mobil;
  7. camera periscop cu zoom optic de pana la 6X, o crestere semnificativa fata de camerele cu zoom de pana la 3X folosite acum.

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max urmeaza sa fie lansate in toamna acestui an, si pentru toate modelele sunt asteptate schimbari mai importante decat in modelele de acum.