Survivor: Noi Imagini de ULTIM MOMENT care au Surprins Fanii din Romania

Survivor Noi Imagini ULTIM MOMENT Surprins Fanii Romania

Survivor, cel mai popular reality show care se desfasoara in Romania in momentul de fata, are publicate o serie de imagini noi astazi care dezvaluie cateva dintre surprizele majore pe care le vom vedea in aceasta seara, cand va fi difuzat ultimul episod al acestei saptamani, si puteti vedea mai jos cat de mari sunt noutatile.

Survivor a avut difuzate episoade ieri si luni de catre cei de la PRO TV, iar astazi va fi difuzat ultimul din saptamana, trustul anuntand in mod clar faptul ca nu va difuza vreun episod special in cursul acestui weekend, asa ca e bine sa stiti acest lucru, si sa nu va asteptati sa vedeti asa ceva la finalul saptamanii.

Faimosii si Razboinicii vor concura in acest episod al Survivor Romania in cadrul unei provocari special gandite de catre cei de la PRO TV pentru a le pune la incercare tenacitatea, dar si forta, iar asta pentru ca vorbim despre o proba peste care ei nu vor putea trece chiar atat de usor, dar care are o recompensa pe masura.

Survivor Romania a pregatit si multe surprize pentru cei care vor castiga in cadrul probei din aceasta seara, iar asta pentru ca exista multiple recompense pentru cei care vor reusi sa treaca fara probleme de ea, insa mai multe vom vedea in cadrul episodului care va fi difuzat de catre cei de la PRO TV in cursul urmatoarelor ore.

Astăzi este ultimul episod de Survivor din această săptămână, iar nervii sunt întinși la maximum pe insule! Cum crezi că vor gestiona supraviețuitorii conflictele și cine crezi că va părăsi astăzi competiția ? Ne vedem de la 20:30, la PRO TV și pe VOYO.