Hotararea OMS prin care AVERTIZEAZA Lumea Intreaga Privind un Pericol Serios

Hotararea OMS AVERTIZEAZA Lumea Intreaga Privind Pericol Ascuns

OMS avertizeaza extrem de serios lumea intreaga in legatura cu un pericol foarte real care vizeaza intreaga lume, si despre care trebuie sa stie toti oamenii, iar asta pentru ca, in baza analizelor de pana acum, Coronavirus nu a intrat inca intr-o tipar “obisnuit” in ceea ce priveste evolutia sa in ultimele luni.

OMS spune ca nici macar nu vorbim despre o sezonalitate cand vine vorba despre Coronavirus, iar asta pentru ca valurile de infectari apar in mod constant in diverse regiuni de pe glob, in special in zonele care au clima temperata, astfel ca nu este nici pe departe vorba despre o situatie similara cu cea a virusului gripal.

OMS inca inregistreaza modificari ale Coronavirus in baza monitorizarilor facute pentru infectarile aparute in diverse zone de pe glob, iar asta inseamna ca, din pacate, virusul continua sa evolueze, sa se modifice, si sa genereze forme de boala care pot pune probleme foarte serioase oamenilor, si care pot face unele tratamente ineficiente.

OMS incearca sa faca guvernele lumii sa inteleaga faptul ca e nevoie de mai multa atentie in ceea ce priveste evolutia Coronavirus, iar asta pentru ca nu se stie in ce masura virusul ar putea avea mutatii care sa-l faca si mai contagios, si mai patogen, cu o eficacitate mai mare in a face mult mai dificila vindecarea in urma unei infectari.

“Nu am văzut SARS-CoV-2 să se instaleze într-un model în ceea ce privește evoluția sa. Și nu am văzut încă un model sezonier, în special în regiunile temperate ale globului. S-ar putea să ajungem la asta, dar nu suntem chiar acolo.”