Posta Romana face Anuntul de ULTIMA ORA Asteptat de MILIOANE de Romani

Posta Romana Anuntul ULTIMA ORA Asteptat MILIOANE Romani

Posta Romana a facut un extrem de important anunt de ultima ora care era asteptat de catre milioane de romani din intreaga tara, iar asta pentru ca a confirmat faptul ca a fost initiat procesul de printare a cardurilor de energie care vor ajuta la reducerea costurilor la energie.

Posta Romana explica mai jos cum anume sunt printate cardurile de energie care vor fi livrate inclusiv de catre postarii sai pentru romani, astfel ca puteti sa-i asteptati in saptamanile urmatoare cu aceste noi carduri de energie.

FABRICA DE TIMBRE. PRINTĂM PRIMELE CARDURI DE ENERGIE!

La etajul unu al Fabricii de Timbre intri doar cu cartelă de acces. Acolo lucrează vârful de lance al printului din România: linia de tipar digital color produsă de Canon și cea de împlicuire. Ambele sunt investiții extrem de valoroase ale Poștei Române, menite să atragă și mai mult business și clienți.

Linia de tipar este îngrijită ca la farmacie: praful este ținut departe, iar temperatura rămâne 22 de grade, indiferent de anotimp. Apa folosită este purificată printr-un sistem de filtre. Cel mai mare câștig, însă, este că această mașină suportă nenumărate tipuri de hârtie, indiferent de gramaj. Plus, viteza. Superioară oricărei mașini clasice cu toner.

Cele două mașini au țăcănit astăzi continuu, aproape fără pauză. Au avut multă treabă – au printat și împlicuit primele carduri de energie. Până spre seară, toate cardurile menite să ajute familii vulnerabile din câteva județe erau gata tipărite, puse în plicuri și tocmai bune de trimis la drum.

Vor ajunge, de aici, în mâinile poștașilor, apoi în casele familiilor cu venituri mici. Primele plăți vor putea fi făcute din 20 februarie, după cum a declarat astăzi jurnaliștilor Marcel Boloș, ministrul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, aflat în vizită la Fabrica de Timbre a Poștei Române.

“Întreg calendarul proiectului este respectat întocmai și nu există niciun fel de întârziere. Pentru fiecare etapă a proiectului, angajații noștri au parte de training. De altfel, Poșta Română asigură instruirea necesară la fiecare contract nou pe care îl desfășoară. Este firesc să fie așa; ne customizăm serviciile în funcție de clienți”, a asigurat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Fără investițiile de anul trecut de la Fabrica de Timbre – mașina de tipar și cea de împlicuit – poate că aceste carduri nu ar fi putut ajunge atât de repede la români. Cele două linii, însă, cu tehnologia lor de ultimă generație, parte din modernizarea Poștei Române, au rezolvat și această problemă.

Și nu numai. Utilajele de la Fabrica de Timbre pun Poșta pe o piață mult mai largă de prestatori de servicii. Printăm, împlicuim, distribuim. Repede, divers și absolut peste tot unde ți-ai putea imagina. Fiindcă suntem singurii care putem măsura România la pas.