3 Schimbari WhatsApp facute in SECRET pentru iPhone si Android

3 Schimbari WhatsApp SECRET iPhone Android

WhatsApp face in secret 3 schimbari importante pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android din intreaga lume, peste 2 miliarde de oameni folosind in mod activ aplicatia in fiecare luna, iar compania americana vrea sa imbunatateasca semnificativ experienta de care are parte toata lumea chiar acum.

WhatsApp a implementat in secret, ca o prima schimbare, 3 noi metode de a bloca un numar de telefon in platforma, iar din momentul in care decidem sa folosim aceasta functionalitate, persoana din spatele acelui numar de telefon nu ne va mai putea contacta, iar in imaginea de mai jos puteti vedea toate cele 3 metode.

3 Schimbari WhatsApp SECRET iPhone Android blocare poze

Daca va place sa personalizati pozele pe care le trimiteti catre alte persoane prin intermediul WhatsApp Messenger, atunci incepand de acum exista un nou editor care ofera noi optiuni pentru a scrie texte peste continutul multimedia pe care il expediem, ceva ce vine ca o veste extrem de buna pentru multa lume.

WhatsApp Messenger nu se rezuma doar la atat, ci ofera deasemenea o functionalitate legata de reactii pentru mesajele primite pe iPhone si Android, iar asta pentru ca a implementat haptic feedback pentru interactiune cu fiecare emoticon in parte, adica ecranul va vibra atunci cand alegem o anumita reactie.

WhatsApp a implementat toate aceste modificari, deocamdata, doar in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android, astfel ca deocamdata nu le avem in versiunea oficiala a aplicatiei, dar e mai mult ca sigur faptul ca ele vor fi implementate in versiunea oficiala a aplicatiei, atunci cand vor fi 100% pregatite pentru asta.