Hotararea OMV de ULTIM MOMENT pentru Benzinariile in care Alimenteaza Romanii

Hotararea OMV ULTIM MOMENT Benzinariile Alimenteaza Romanii

OMV, unul dintre lanturile de benzinarii cu foarte multe locatii in Romania la care pot alimenta milioane de romani din intreaga tara, a anuntat o hotarare foarte importanta care se aplica in toata tara, si de care pot profita oricare dintre oamenii care ajung in locatiile sale pentru a cumpara carburant, si nu numai.

OMV le spune romanilor ca atunci cand fac achizitii in cadrul benzinariilor sale, le ofera posibilitatea de a se bucura de puncte duble in aplicatia OMV MyStation, puncte pe care mai apoi le pot folosi pentru reduceri, sau achizitii de produse care sunt vandute in toate locatiile sale, asa ca avem beneficii bune de la ea.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la OMV Romania ofera posibilitatea de a folosi aplicatia OMV MyStation la orice fel de achizitii din benzinariile sale, scanarea cardului de fidelitate din cadrul ei permitandu-ne sa acumulam punctele, care mai apoi pot fi folosite pentru reduceri la alte achizitii, si nu doar atat.

OMV Romania explica pe website-ul sau cat de utila este aplicatia pentru oricare dintre clientii din Romania care ajung in benzinariile sale in fiecare zi din saptamana, si merita sa va uitati cu atentie la tot ceea ce ni se transmite, pentru ca e posibil sa beneficiati de reduceri chiar bune la achizitiile facute.

Cumpărăturile din stațiile OMV îți aduc puncte duble în aplicația OMV MyStation! Cu ocazia asta, ce zici de un joc în secțiunea de comentarii ? Spune-ne câte puncte ai acumulat, iar noi îți dăm câteva idei de produse și servicii în care le poți transforma. Let’s go!

Oriunde te vor purta drumurile tale, carburanții de performanță OMV MaxxMotion au grijă ca motorul tău să te ducă la destinație!