Deciziile LIDL Romania care Aduc MARI Modificari in Magazinele din Tara

Deciziile LIDL Romania Aduc MARI Modificari Magazinele Tara

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din toata Romania in momentul de fata, a anuntat o serie de decizii foarte importante care aduc pentru magazinele din toata tara o serie de modificari extrem de importante despre care trebuie sa stie toti clientii care vor ajunge in cadrul lor.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre noul catalog de oferte care este valabil incepand cu data de 30 ianuarie in toate magazinele, iar in cadrul sau ne sunt aratate o serie de produse speciale pe care le vom putea cumpara din oricare dintre locatiile din intreaga tara, si merita sa va uitati cu atentie la toate promotiile.

Separat de produsele incluse in catalogul cu oferte de la LIDL, exista si o serie de produse noi care sunt incluse in categoria celor bio, iar aici vorbim atat despre produse vegane, cat si despre produse care pot fi consumate de catre persoanele care au diete fara gluten, sau lactoza, ele incepand sa fie din ce in ce mai cautate.

LIDL are deja unele dintre aceste produse in magazinele sale, iar aici vorbim despre cele vegane, sau fara gluten, asa ca pe acestea ar trebui sa le gasiti deja la rafturi, in timp ce pe celelalte ar trebui sa le putem cumpara incepand cu data de 30 ianuarie in oricare dintre magazinele din tara noastra, conform companiei din Romania.

Răsfoiește revista online și descoperă ofertele din perioada 30.01-05.02.2023. Ți-am pregătit: produse în stil american, noi cupoane în aplicația Lidl Plus, articole pentru bucătărie … și multe alte surprize pentru întreaga familie!

Ți-am pregătit noi oferte de joi la produsele din gama noastră #BioOrganic! Hai să-ți alegi produsele preferate. Ai o dietă fără gluten sau lactoză ? Descoperă noile produse pentru tine. Te așteptăm cu noi produse #Vemondo, create special pentru vegani și vegetarieni! Descoperă întreaga oferta aici!