Vestile BRD Romania foarte IMPORTANTE pentru Clientii din Toata Tara

Vestile BRD Romania IMPORTANTE Clientii Toata Tara

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din tara cu un numar substantial de clienti care se bucura de serviciile sale, a publicat o serie de vesti extrem de bune pentru romanii care in momentul de fata au carduri bancare emise de catre banca, iar asta pentru ca pot face transferuri instante de bani.

BRD Romania vorbeste despre faptul ca multumita YOU BRD, clientii din Romania au posibilitatea de a transfera instant sume de bani de pana la 50.000 de LEI catre alte conturi ale bancii, sau alte bancilor care fac parte din acelasi sistem, transferurile fiind facute in doar 20 de secunde, fara comision diferit.

Conform celor de la BRD, acest sistem este disponibil exclusiv pentru persoanele fizice, si exclusiv in Romania, insa chiar si asa, aplicatia bancii ne ofera posibilitatea de a transfera foarte rapid sume de bani catre alte conturi, ceva ce nu toate bancile ofera in momentul de fata, desi cateva din Romania fac parte din sistem.

BRD ne permite sa ne facem un cont in cadrul platformei YOU foarte usor, si rapid, inclusiv fara a merge la vreun ghiseu al bancii, asa ca merita din plin sa profitam de aceasta promotie speciala pentru a putea transfera foarte usor bani catre oricine, atunci cand chiar avem nevoie sa facem acest lucru in Romania.

Bucuriile sunt la un click distanță prin YOU BRD! Transferi prietenilor tăi sau primești chiar tu bani instant, oricând și de oriunde, fără comision diferențiat. Bucură-te de simplitatea banking–ului prin YOU. Zi sau noapte, orice transfer ajunge instant în contul ales, între băncile participante la sistemul de plăți interbancare.

Principalele beneficii: poți transfera sume mai mici de 50.000 Lei, plata se va procesa în maximum 20 de secunde, fără comision diferențiat, beneficiezi de serviciu ca persoană fizică.