Netflix: Filmele de TOP Nominalizate la Oscar pe care TREBUIE sa le Vezi

Netflix Filmele TOP Nominalizate Oscar TREBUIE Vezi

Netflix este de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, avand peste 200 de milioane de abonati care-i folosesc in fiecare luna serviciile pentru a vedea filme, seriale, documentare, dar si alte tipuri de continut care sunt disponibile in momentul de fata in toata lumea pentru ei.

Netflix investeste miliarde de dolari anual in filme, seriale, documentare, animatii, iar unele dintre acestea ajung sa fie nominalizate pentru cele mai prestigioase premii care sunt acordate pentru creatorii lor, sau actorii care apar in ele, si mai jos puteti vedea ce nominalizari au fost facute pentru Oscar in 2023.

Conform nominalizarilor, Netflix primeste recunoastere pentru filmul All quiet on the Western Front, care a primit nu mai putin de 9 nominalizari, printre ele fiind categoria celui mai bun film al anului, la categoria filmului cu cel mai bun scenariu adaptat, sau la categoria filmului cu cea mai buna imagine, dar asta nu e tot.

Netflix are filmul Bardo nominalizat la Oscar in categoria filmelor care au cea ma ibuna imagine, Blonde pentru cea mai buna actrita in rol principal, Gass Onion: A Knives Out Mystery pentru cel mai bun scenariu adaptat, sau filmul The Sea Beast pentru cel mai bun lungmetrasj de animatie, si ele merita vazute.

Netflix a primit o nominalizare si pentru Guillermo del Toro’s Pinocchio in categoria celui mai bun lungmetraj de animatie, The Elephant Whisperers pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, ia la final avem The Martha Mitchell Effect pentru cel mai bun scurtmetraj documentar, asa ca aveti la ce sa va uitati in weekend.