Prioritatea WhatsApp Anuntata Oficial MILIARDELOR de Oameni cu iPhone, Android

Prioritatea WhatsApp Anuntata Oficial MILIARDELOR Oameni iPhone Android

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie pentru iPhone si Android in momentul de fata, fiind folosita de peste 2 miliarde de oameni din intreaga lume in fiecare zi, acestia trimitand peste 100 de miliarde de mesaje zilnic, compania spunand ca toate sunt transmise in deplina siguranta.

WhatsApp spune ca siguranta mesajelor noaste, si protectia datelor, sunt principala sa prioritate cand vine vorba despre platforma de mesagerie, astfel ca ne anunta ca se asigura de faptul ca toate comunicatiile facute de catre noi nu pot fi interceptate de catre nimeni care vrea sa afle tot ceea ce discutam, cu oricine.

Mai mult decat atat, WhatsApp Messenger spune ca nici macar angajatii sai nu ar putea sa citeasca mesajele pe care noi le trimitem catre alte persoane in fiecare zi, astfel ca ele sunt in deplina siguranta cand le trimitem prin platforma, ceea ce ar trebui sa linisteasca extrem de multa lume care vrea intimitate.

WhatsApp spune de ani de zile ca pune foarte mare accent pe siguranta datelor care sunt transmise prin platforma sa, iar asta in urma mai multor brese de securitate care au tras compania in mai multe scandaluri internationale, insa lucrurile s-au mai schimbar, dar chiar si asa, inca exista multe semne de intrebare vis-a-vis de siguranta mesajelor.

Pentru noi, fiecare zi este ziua confidențialității datelor. Dețineți controlul cu multiplele noastre straturi de protecție, păstrându-vă mesajele personale în siguranță în fiecare zi.

100 de miliarde de mesaje personale private și securizate sunt trimise în fiecare zi în întreaga lume. Dețineți controlul datorită criptării end-to-end. Intimitatea ta este prioritatea noastră. Astfel, puteți fi sigur că mesajele dvs. personale sunt în siguranță.