Explicatia ENEL de Foarte MARE IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Explicatia ENEL MARE IMPORTANTA Clientii Romania

ENEL transmite in mod oficial o explicatie extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, furnizand deja servicii de gaze naturale si energie electrica pentru un numar foarte mare de romani din toata tara, insa putini dintre ei stiau cum pot cere o suspendare a contractului de furnizare, dar si pe ce perioade.

ENEL explica mai jos faptul ca furnizarea serviciilor de gaze naturale si energie electrica poate fi intrerupta pentru perioade cuprinse intre 1 si 12 luni de zile de catre clientii din Romania, dar nu mai mult, sau mai putin decat atat, iar pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa facem o cerere scrisa la companie.

Puteti vedea mai jos ca ENEL Romania ne cere sa trimitem aceasta cerere scrisa cu cel putin 10 zile lucratoare, sau 2 saptamani, inainte ca suspendarea sa intre in vigoare pentru locatia noastra de consum, ea putand fi transmisa inclusiv online de catre oricare dintre clienti, asa ca in mod teoretic oricine o poate face.

ENEL Romania spune ca si pentru rezilierea contractului de furnizare a energiei electrice si gazelor naturale trebuie trimisa o cerere scrisa la companie, cu 21 de zile inainte de data de la care se solicita suspendarea furnizarii serviciilor, asa caeste important sa respectam aceste termene in momentul de fata.

Aceasta poate fi făcută pentru o perioadă de minimum o lună şi de maximum 12 luni, cu posibilitatea prelungirii, în baza unei solicitări scrise cu cel puţin 10 zile lucrătoare înainte de data solicitată. Cererea poate fi transmisă online din contul MyEnel, la adresa de email contactee.ro@enel.com sau la numărul de fax 0372871083, împreună cu copia actului de identitate.

Pentru rezilierea contractului de furnizare (persoană fizică) trebuie să ne transmiţi o solicitare scrisă cu cel puţin 21 de zile înainte de data soliciată. Aceleaşi condiţii se aplică şi pentru persoanele juridice, iar cererea poate fi descărcată aici.