2 Anunturi LIDL Romania cu IMPORTANTE Schimbari in Magazine pentru Romani

2 Anunturi LIDL Romania IMPORTANTE Schimbari Magazine Romani

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu un numar mare de clienti in toata tara in momentul de fata, le vorbeste tuturor romanilor despre noile schimbari importante care sunt facute in locatiile din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre produse noi cu oferte, pe care le putem cumpara chiar din acest moment.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre ofertele speciale care sunt disponibile in cadrul LIDL Plus, platforma care ii rasplateste pe romani pentru fidelitatea de a cumpara produsele dorite din magazinele din toata tara, si trebuie sa aveti un card facut in prealabil pentru aceasta inainte de a va putea bucura de reduceri.

Cupoanele care sunt disponibile pentru LIDL Plus, sunt deja oferite in cadrul aplicatiei speciale de catre cei de la LIDL, astfel ca daca ati facut cumparaturi, si ati scanat cardul de fidelitate la casa, ar trebui sa aveti deja listate toate cupoanele speciale pe care compania vi le pune la dispozitie chiar de acum.

LIDL mai are deasemenea si alte accesorii noi pe care le vinde in Romania, in cadrul magazinelor din toata tara, acestea fiind perfecte pentru orice bucatarie, iar dupa cum puteti vedea mai jos, nu ar trebui sa le treceti cu vederea, deoarece preturile care sunt oferite pentru ele sunt pe masura asteptarilor.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Fă-ți treaba mai ușoară acasă cu noile accesorii pe care ți le-am pregătit în oferta de luni! Te așteptăm cu aspirator de mână, perie cu aburi, coșuri pentru depozitare și multe altele.