Masura Orange care va INFURIA Foarte Multi Clienti din Romania

Masura Orange INFURIA Multi Clienti Romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, se pregateste sa puna in aplicare o masura care mai mult ca sigur va infuria foarte multi clienti din toata tara, iar asta pentru ca intentioneaza sa impuna o modificare pentru perioada de valabilitate a cartelelor prepay pe care le folosesc clientii sai in tara.

Orange a inceput deja sa-si anunte unii dintre clientii din Romania in legatura cu faptul ca perioada de valabilitate a unor cartele va fi redusa de la 30 de zile la doar 21 de zile, chiar daca valoarea extraoptiunii folosite este mare, asa ca merita as fim foarte atenti cand vine vorba despre ofertele companiei in Romania.

Orange are acum mai multe extraoptiuni pentru cartele prepay disponibile pentru romani, iar in baza lor putem sa ne facem o idee cu privire si la ceea ce urmeaza sa se intample in cursul urmatoarelor luni in materie de modificari pentru perioada de valabilitate a acestora, desi nu la toata lumea lucrurile vor sta la fel.

Chiar daca Orange Romania vrea sa modifice perioada de valabilitate a extraoptiunilor pentru cartele prepay pentru clientii din Romania, in cazul unora este permisa pastrarea perioadei actuale daca se face o prelungire a ofertei direct din MyOrange, deci si aceasta posibilitate ramane una valabila acum.

Orange Romania nu e singurul operator de telecomunicatii care pune in aplicare o masura de acest gen, iar asta pentru ca inclusiv Vodafone, sau Telekom, iau masuri similare, deci toti romanii vor fi afectati de ceea ce se va intampla in cursul urmatoarelor luni in materie de cartele prepay pentru telefoane.