Armata Romana cauta Militari, Anuntul Facut pentru Toti Romanii

Armata Romana Militari Anuntul Facut Toti Romanii

Armata Romana cauta militari, si a facut un noi anunt foarte important pentru romanii din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca a luat o hotarare care aduce in atentia noastra faptul ca a inceput o noua runda de recrutari in toata Romania.

Armata Romana vorbeste mai jos despre conditiile in care se pot inscrie romanii pentru a urma o cariera militara in momentul de fata, si daca sunteti interesati de ea, atunci pe website-ul  Ministerului Apararii Nationale gasiti toate informatiile.

Armata României recrutează!  Au început înscrierile pentru învățământul liceal, postliceal și universitar militar – anul de învățământ 2023-2024. Pentru numărul de LOCURI și unități/instituții de învățământ, intra pe website.

ÎNSCRIERE! Înscrierile se fac ONLINE pe website, sau mergând personal, la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care domiciliezi. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile pe website.

TERMENELE LIMITĂ de înscriere!

Învățământul universitar de licență (197 de locuri pentru candidații care nu provin din promoția 2023 a colegiilor naționale militare): 31 mai 2023. Perioada desfășurării selecției: 20.02 – 09.06.2023.

Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 26 de ani (24 pentru aviaţie-naviganţi) împliniţi în cursul anului 2023.

Învățământul postliceal militar (447 de locuri la maiștri militari, pentru candidații care nu provin din promoția 2023 a colegiilor naționale militare și 1013 locuri la subofițeri): 02 iunie 2023 Perioada desfășurării selecției: 20.02 – 09.06.2023.

Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 28 de ani împliniţi în cursul anului 2023. Învățământul liceal militar (816 locuri): 24 martie 2023

Înscrierea se face de către unul dintre părinți (sau tutore). Perioada desfășurării selecției: 06.02 – 11.04.2023. Perioada examinării medicale: 20.02 – 13.04.2023. Se pot înscrie elevii aflaţi în clasa a VIII-a.

CONDIȚII și CRITERII de recrutare și selecție! Atenție!!

NU se fac înscrieri, deocamdată, pentru cursurile de formare a ofițerilor/subofițerilor în activitate! NU se fac înscrieri pentru posturile de SGP! NU se fac înscrieri pentru rezerviștii voluntari!

Pentru informații detaliate și consiliere te poți adresa personalului recrutor de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din județul/sectorul în care domiciliezi. Adresele și numerele de telefon sunt disponibile pe website. Viitorul începe cu alegerea profesiei. Alege ce ți se potrivește și înscrie-te acum!