ATENTIONATI de BRD Romania, Clientii Romani sunt Vizati de o Masura Importanta

ATENTIONATI BRD Romania Clientii Romani Vizati Masura Importanta

BRD Romania, banca pe care se bazeaza foarte multi romani pentru servicii bancare in momentul de fata, a emis un mesaj prin care atentioneaza romanii din toata tara in legatuar cu masurile pe care a decis sa le ia in momentul de fata pentru cei care-i folosesc serviciile, iar asta deoarece deruleaza lucrari de mentenanta.
BRD Romania spune ca in data de 2 februarie 2023, intre orele 22:00 si 23:30, desfasoara o serie de lucrari de mentenanta pentru sistemele in baza carora functioneaza unele dintre serviciile bancare pe care ni le ofera, astfel ca in aceasta perioada ele nu vor fi functionale, si va trebui sa ne descurcam fara autilizarea lor.

Conform celor de la BRD, vorbim despre serviciu YOU BRD care va fi indisponibil timp de 90 de minute in cursul noptii de 2 februarie, astfel ca inaceasta perioada nu ne vom putea inregistra pentru serviciu, si nu vom primi notificari pentru validarea tranzactiilor, dar e posibil sa nu putem accesa nici informatiile din conturi.

BRD ar trebui sa restabileasca functionarea normala a serviciului YOU BRD incepand cu ora 23:30 a zilei de 2 februarie 2023, insa chiar daca lucrurile nu vor reveni la normal imediat dupa trecerea celor 90 de minute, nu este exclus ca situatia sa fie remediata in cursul noptii de 2 februarie pentru clientii din toata Romania de catre banca.

Te informăm că în data de 02.02.2023, în intervalul 22:00 – 23:30, vor avea loc lucrări de mentenanță în urma cărora serviciul YOU BRD va fi indisponibil. Înregistrarea în YOU BRD, cât și mesajele de tip push notification pentru validarea tranzacțiilor e-commerce nu vor fi disponibile.