LOVITURA Netflix pentru MILIOANE de Clienti cu o Decizie Majora

netflix blocheaza conturile parole prieteni dispozitive verificare

Netflix le da o lovitura foarte importanta milioanelor de oameni care-i folosesc platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial faptul ca va incepe sa blocheze conturile pentru care se impart parolele intre mai multi utilizatori, asa cum stiam ca se va intampla.

Netflix a publicat pe website-ul sau o serie de informatii foarte importante cu privire la blocarea conturilor pentru care se partajeaza parolele intre utilizatori, astfel ca aflam in detaliu tot ceea ce trebuie sa stim in legatura cu acest proces care a inceput sa aduca foarte multe critici companiei americane inca de acum cateva luni.

Netflix isi va baza procesul pe identificarea dispozitivelor care folosesc conturile principale, utilizand numele acestora, corudile de identificare ale producatorului, numele retelei Wi-Fi de pe care se conecteaza, iar utilizatorii trebuie sa le autentifice in website-ul si aplicatiile sale ca dispozitive de incredere.

Verificarea dispozitivelor de incredere

Când cineva se conectează la contul dvs. de pe un dispozitiv care nu este asociat cu gospodăria dvs. Netflix sau dacă contul dvs. este accesat în mod persistent dintr-o locație din afara gospodăriei dvs., este posibil să vă cerem să verificați acel dispozitiv înainte de a putea fi folosit pentru a viziona Netflix. Facem acest lucru pentru a confirma că dispozitivul care utilizează contul este autorizat să facă acest lucru.

Pentru a verifica un dispozitiv:

  1. Netflix trimite un link către adresa de e-mail sau numărul de telefon asociat proprietarului principal al contului.
  2. Linkul deschide o pagină cu un cod de verificare din 4 cifre.
  3. Codul trebuie introdus pe dispozitivul care l-a solicitat în 15 minute.
    1. Dacă codul a expirat, va trebui să solicitați un nou cod de verificare de pe dispozitiv.
  4. Odată cu succes, acel dispozitiv poate fi folosit pentru a viziona Netflix.
  5. Verificarea dispozitivului poate fi necesară periodic.

Dacă bănuiți utilizarea neautorizată a contului dvs., vă recomandăm să vă resetați parola imediat. De asemenea, vă puteți deconecta de la toate dispozitivele conectate la acesta.

Identificarea contului principal

Pentru a asigura accesul neîntrerupt la Netflix, conectați-vă la Wi-Fi în locația dvs. principală, deschideți aplicația sau site-ul web Netflix și vizionați ceva cel puțin o dată la 31 de zile. Acest lucru creează un dispozitiv de încredere, astfel încât să puteți viziona Netflix, chiar și atunci când sunteți departe de locația dvs. principală.

Dacă sunteți departe de locația dvs. principală pentru o perioadă lungă de timp, dispozitivul dvs. poate fi blocat să vizioneze Netflix. Puteți solicita un cod de acces temporar pentru a continua vizionarea.