Clientilor ENEL li se Aduce in Atentia IMEDIATA un Anunt foarte Important

Clientilor ENEL Aduce Atentia IMEDIATA Anunt Important

ENEL, companie de la care primsc foarte multi romani servicii de energie electrica si gaze naturale, a publicat un anunt de ultima ora care ar trebui sa fie in atentia imediata a tuturor clientilor, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceea ce ar trebui sa faca daca se inscriu in cele trei categorii de consumatori care pot beneficia de plafonare.

ENEL vorbeste mai jos despre faptul ca doar persoanele care se inscriu in aceste categorii pot avea preturile plafonate la energie electrica si gaze naturale ca parte a noii legislatii care prevede acest lucru in momentul de fata, pe website-ul sau existand informatii suplimentare cu privire la conditiile in baza carora se acorda aceasta plafonare.

Conform celor de la ENEL Romania, unele dintre persoanele care pot beneficia de plafonarea preturilor, trebuie sa depuna anumite documente pentru a beneficia de aceste prevederi ale legislatiei din Romania, asa ca e bine sa fiti atenti la detaliile care sunt furnizate de catre companie, pentru a sti cum sa procedati.

ENEL Romania aplica prevederile legale pentru toti clientii care pot beneficia de ele, aceasta fiind legislatia pe care este obligata sa o aplice acum in Romania, asa ca daca exista motive sa va incadrati pentru a beneficia de plafonarea preturilor, e bine sa stiti si cum puteti cere acest lucru oricand, in baza prevederilor legale.

Dacă te înscrii în cele trei categorii de consumatori de energie electrică pentru care este necesară depunerea de documente la furnizor pentru a beneficia de plafonarea prețurilor, am pregătit pentru tine și un formular online pe care îl poți completa rapid cu datele necesare. Găsești formularul online aici pe website. Completează formularul doar dacă nu ai trimis deja către noi informațiile necesare.