Vladimir Putin Ameninta Lumea Occidentala din Cauza Ajutorului Acordat Ucrainei

Vladimir Putin Ameninta Lumea Occidentala din Cauza Ajutorului Acordat Ucrainei

Vladimir Putin a lansat o noua serie de amenintari pentru lumea occidentala din cauza ajutorului acordat Ucrainei, liderul de la Kremlin incercand sa sperie tarile care trimit tancuri si tehnica militara grea pentru a ajuta ucrainienii in razboi, dar care se gandesc in aceasta perioada sa trimita inclusiv avioane de lupta.

Vladimir Putin spune ca trimiterea de tancuri la granitele tarilor care ajuta Ucraina nu este singura optiune pentru tara sa, si readuce aminte despre Germania nazista, care a atacat tara in cel de-al doilea razboi mondial, totul in timp ce ordona noi atacuri pe teritoriul ucrainean pentru a cuceri mai multe teritorii.

“Încă o dată suntem forțe de a riposta împotriva agresiunii „Vestului Colectiv”. Necrezut. Incredibil, dar adevărat. Suntem din nou amenințați cu tancuri germane Leopard. Cu cruci la bord. Și încă o dată vor lupta cu Rusia pe pământul ucrainean, cu mâinile adepților lui Hitler, cu mâinile susținătorilor lui Bandera.

Știm că, în ciuda eforturilor propagandei oficiale, corupte, neprietenoase cu noi, elitelor occidentale, avem mulți prieteni. Prieteni din toată lumea. Inclusiv pe continentul american, în America de Nord și în Europa. Cei care se așteaptă să învingă Rusia pe câmpul de luptă se pare că nu realizează că un război modern cu Rusia ar fi foarte diferit pentru ei.

Nu ne trimitem tancurile la granițele lor. Avem o modalitate de a răspunde. Și utilizarea echipamentului de armură nu va fi sfârșitul acesteia. Toată lumea ar trebui să înțeleagă asta.”