2 AVERTIZARI ale BANCA Transilvania de MARE IMPORTANTA pentru Clientii Romani

2 AVERTIZARI BANCA Transilvania MARE IMPORTANTA Clientii Romani

BANCA Transilvania a emis 2 avertizari de foarte mare importanta pentru clientii sai din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentia imediata doua dintre modurile foarte periculoase prin care pot fi furati banii oamenilor de catre persoanele de rea credinta, si exista multe care vor asta.

BANCA Transilvania vorbeste in primul rand despre faptul ca nu trebuie sa facem achizitii de pe website-uri care nu au certificate de securitate instalate si valide, iar asta pentru ca exista riscul ca informatiile pe care le introducem in ele sa fie interceptate in tranzit de catre persoane necunoscute, si folosite pentru voia noastra.

Mai mult decat atat, ni se recomanda sa fim foarte atenti la ofertele de tip “trial”, sau “de proba” pentru servicii online, BANCA Transilvania spunand ca in unele cazuri oamenii pot fi pacaliti sa accepte sa plateasca lunar o suma mult mai mare decat cea pe care credeau ca urmeaza sa o achite pentru serviciile prestate.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o pagina dedicata in care exista multe informatii cu privire la modalitatile prin care putem sa ne protejam impotriva unor probleme de acest gen, iar din pacate exista foarte multe atacuri cibernetice care au la baza fraude online, asa ca trebuie sa fim mereu vigilenti.

Asigură-te că ești pe un site sigur. Adresa de web trebuie să înceapă cu https, iar pe pagină trebuie să apară un simbol lacăt și “de încredere”. Cumpără de pe site-uri pe care le cunoști. Dacă ai îndoieli, nu plăti în avans bunurile și verifică review-uri/recenzii privind site-ul/comerciantul/produsul.

Fii atent la ofertele “free trial”, cum ar fi testare gratuită pentru o perioada determinată, după care, dacă NU îți exprimi explicit dorința de a nu continua folosirea serviciilor, se consideră automat că ești de acord să plătești un abonament pe o anumită perioada și vei fi debitat automat, lunar cu suma agreată de ține.