Informarea BANCA Transilvania in ATENTIA IMEDIATA a Clientilor din Romania

Informarea BANCA Transilvania ATENTIA IMEDIATA Clientilor Romania

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania o informare extrem de serioasa care ar trebui sa intre in atentia imediata a oamenilor, iar asta pentru ca ne vorbeste depre problemele care pot aparea in momentul in care facem plati in magazine pentru a cumpara orice fel de produse care sunt puse la vanzare.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre cum putem plati in siguranta la POS-urile pe care le folosim pentru tranzactii, iar asta pentru ca oricand putem fi pacaliti sa platim o suma de bani care este mult mai mare decat cea pe care trebuie sa o platim in realitate, situatie cu care se confrunta multa lume.

Pentru a fi siguri ca niciuna dintre tranzactiile pe care le facem la POS-uri nu depasesc valoarea de plata, cei de la BANCA Transilvania ne recomanda sa analizam cu atentie inregistrarile din BT Pay, BT24 sau NeoBT, pentru a detecta rapid orice fel de sume care le depasesc pe cele pe care credeam ca trebie sa le platim.

BANCA Transilvania vorbeste si despre faptul ca in cazul tranzanctiilor multiple la POS care depasesc valoarea de 650 de LEI, sau una singulara de minim 150 de euro, va trebi sa introducem PIN-ul la urmatoarea tranzactie, aceasta fiind una dintre masurile de siguranta care au fost implementate de catre banca.

Trebuie sa primesti chitanta pentru fiecare tranzactie aprobata/respinsa. Verifica des tranzactiile. O poti face, de exemplu, prin BT Pay, BT24, NeoBT sau BT Visual Help. Pentru cumparaturile platite contactless cu cardul, pana in 100 de lei, nu ti se solicita PIN-ul.

Daca ai facut tranzactii consecutive in valoare cumulata de peste 650 lei sau 150 EUR fara a introduce PIN-ul, la urmatoarea tranzactie ti se va solicita codul chiar daca suma este sub 100 de lei, din motive de siguranta. Pentru platile cu telefonul, aceasta masura nu se aplica pentru ca aceste plati sunt autorizate de fiecare data, cu amprenta, face ID sau metoda de securizare a telefonului tau.