Masurile OMV pentru Benzinariile in care Alimenteaza Multi Clienti Romani

Masurile OMV Benzinariile Alimenteaza Multi Clienti Romani

OMV, companie cu un numar mare de benzinarii in toata Romania, detaliaza pentru milioane de romani masurile importante pe care le-a luat, si care se aplica in toata tara pentru intregul lant in momentul de fata, iar asta pentru ca ne ofera o serie de servicii speciale de care putem beneficia in momentul de fata.

OMV vorbeste mai jos despre faptul ca, in primul rand, ne ofera optiunea de a plati diverse facturi la utilitati, rate bancare, rate de leasing, sau chiar prime de asigurare, prin intermediul WESTACO EXPRESS, acoperind foarte multe dintre marile companii din Romania la care platesc pentru servicii milioane de oameni.

Conform celor de la OMV Romania, aceste servicii sunt disponibile in mod automat in toate benzinariile proprii, nu neaparat si in cele ale partenerilor, astfel ca e important sa stiti acest lucru, pentru ca e posibil sa ajungeti intr-o benzinarie partenera a grupului, si sa nu fie totusi disponibile toate serviciile.

OMV Romania explica deasemenea mai jos faptul ca multumita unui parteneriat cu cei de la Eventim, le ofera romanilor posibilitatea de a cumpara bilete la evenimente promovate de catre aceasta companie, acest serviciu fiind disponibil in toate cele 153 de statii din intreaga tara chiar in acest moment.

Stai fără grija plăților lunare! Cu un singur drum la OMV poți plăti facturi de utilități, rate bancare, rate leasing sau rate prime asigurare prin WESTACO EXPRESS. Dacă ești client Vodafone, Telekom, Orange, RCS-RDS, OMV Petrom Gas & Power, Enel Energie, Enel Muntenia, ENGIE, Electrica Transilvania, Electrica Muntenia, E-On, CEZ, Colterm, Premier Energy, Aquatim, Apa Nova, Apa Bacau, Aquacaras, ApaVital, TINMAR Energy sau RAJA Constanța îți poți plăti usor și rapid facturile la OMV.

OMV şi Eventim au încheiat un parteneriat privind distribuţia de bilete la evenimentele promovate prin Eventim, Prin noul serviciu care este disponibil non-stop în toate cele 153 de staţii OMV, va oferim o modalitate facilă de a avea acces la cele mai importante evenimente culturale şi sportive din România.